Категории

Разгледани продукти

  • Защо Тибет
    Защо Тибет

    Автор: Владо РуменовГодина на издаване: 2017Брой страници: 192Корици: мекиРазмери: 17х24 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Защо Тибет View larger

Защо Тибет

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789543020454

Автор: Владо Руменов
Година на издаване: 2017
Брой страници: 192
Корици: меки
Размери: 17х24 см

More details

15,00 лв.

  • "Защо Тибет... Странно заглавие за книга. Който обича да скита с краката или фантазията си, лесно открива отговора. "Старата земя", скрита от света в продължение на векове, е магнит, който дърпа към този ъгъл на планетата хиляди хора. 
    Двадесети век с неговата революция в науката, техниката, бита и философията бе оставил на феодализма великата земя. Хилядолетната култура на Тибет, майка на съвременни науки и философски системи, бе затворена зад стени от плътна изолация. Чужденец можеше да проникне зад тях с реални рискове и преодоляване на невероятни трудности. 
    Сега положението е коренно променено. Китай, след като завладя Тибет, хвърля гигантски средства да го пришие към себе си чрез пътища, железопътни линии, цялостна инфраструктура, строителство и прочее, което става за сметка на традиционната тибетска култура. 
    Може би сега са последните десетилетия на непроменения автентичен Тибет и може би за това броят на пътешествениците, които се насочват към великата доскоро Лхаса, расте. Един от тях е и авторът на книгата "Защо Тибет..." - Владо Руменов, който успява да осъществи своя голяма мечта. Той не само пътува из Тибет, започва да разбира Тибет - нещо, което невинаги успяват да постигнат обикновените туристи." 
    Ясен Антов

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Защо Тибет

    Защо Тибет

    Автор: Владо Руменов
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 192
    Корици: меки
    Размери: 17х24 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане