Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Прогресии, дирекции и ректификация View larger

Прогресии, дирекции и ректификация

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197216233

Автор: Ципора Добинс
Година на издаване: 2018
Брой страници: 120
Корици: меки

More details

11,00 лв.

  • Възгледът, представен тук, предполага, че картата е огледало. Диаграмата на раждането показва основните тенденции в характера, които сме вградили в нашата природа. Прогресивната графика демонстрира разгръщането на тези склонности в действие. Аспектите (и всичко останало в диаграмата) представляват психологически принципи, но аспектите в текущите конфигурации (транзити или прогресии) показват психологическите тенденции, пренесени в осъществяващи се действия.

    От позиция на двадесетгодишния си опит в ректификацията, Ципора Добинс споделя проникновени размисли относно заложения в звездния модел характер, съдбата и свободата на човека да променя своята орис: „Материалистичната наука приема, че съдбата (опитът) създава характера. Материалистичната астрология предполага, че планетите сътворяват както характера, така и съдбата. Хуманистичната астрология допуска, че нашите нагласи и действия, включително несъзнателните желания и навици, моделират съдбата ни и че сме родени, когато нашата природа и орис съответстват на състоянието на космоса. Всички подходи са единодушни, че вътрешният характер и външните обстоятелства съвпадат, така че да можем да разберем едното по-ясно в светлината на другото. Но те се различават по това къде поставят властта: в шанса и материята (науката), в планетите (материалистичната астрология) или в ума (хуманистичната астрология).“

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Прогресии, дирекции и ректификация

    Прогресии, дирекции и ректификация

    Автор: Ципора Добинс
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 120
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане