Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Китайска астрология View larger

Китайска астрология

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197216226

Автор: Шели Ву
Година на издаване: 2018
Брой страници: 298
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

15,00 лв.

  • Корените на китайската астрологическа система са заложени надълбоко в класическите философии на Конфуций и Лао Дзъ. Тези мъдреци стават първите документирани психолози и съветници. Въз основа на 5000-годишна практика на наблюдения, китайската астрология разкрива как годината ви на раждане влияе върху вашите качества, движещи сили и възможности. Китайската астрология се основава на 12 архетипни темперамента, представлявани от 12 символични животински знака. Всеки от тях се променя или придобива различен привкус чрез петте основни елемента – дърво, огън, земя, метал и вода. Всеки от 12-те животински знака трае цяла година, започвайки с второто новолуние след зимното слънцестоене, което се пада на различни дати между средата на януари и средата на февруари. Всеки знак се повтаря на 12 години, но специфичната комбинация от животински знак и елемент се появява едва веднъж на 60 години.
    Разбираемо и подробно е описано модифициращото влияние на петте елемента и въздействието на часа на раждане под различните знаци от даоистката традиция. Последният раздел съдържа пълен справочник за взаимоотношенията – кои знаци са съвместими, двойките сродни души и кармични противници.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Китайска астрология

    Китайска астрология

    Автор: Шели Ву
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 298
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане