Биографии

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Йохан Кройф - гений и деспот View larger

Йохан Кройф - гений и деспот

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789543894253

Йохан Кройф - гений и деспот

Автор: Шериф Гемур
Година на издаване: 2017
Брой страници: 368
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Ера

20,00 лв.

  • Йохан Кройф - гений и деспот

     

    Обичате футбола и сте му фен заради съвременната динамична и атрактивна игра? Знаете ли кой е виновникът тази игра да бъде това, което е? Неговото име е Йохан Кройф.

    Едва седемнайсетгодишен той подписва първия си професионален договор и дава заявка за забележителна кариера. Кройф въплъщава бунтовната дързост на рок звезда и въвежда една модерна, бърза и вдъхновена игра – тотален футбол.

    Той налага смазващата си власт, собствени идеи и лични интереси на и извън терена, като внася дух и цвят във футбола и го превръща в суперспектакъл. Рязък, властен, манипулативен, егоцентричен, отмъстителен: неговата свръхконфликтна личност е в основата на една изключителна кариера, на съществуване, надхвърлящо измеренията на един живот и оставило незаличима следа.

     

    Книгата съдържа 14 препратки посредством QR кодове, които позволяват на читателя да гледа видеоклипове, свързани с най-ярките моменти от живота на Йохан Кройф директно на своя смартфон. Това я прави изцяло реалистична и вдъхновяваща читателя.

     

    "Любимият ми футболист, израснах с неговите мачове и именно заради него започнах да играя футбол. Не виждам защо бива сравняван постоянно с Пеле или Марадона. Това е Кройф, иноватора в сферата на футбола." - Дамян Марков

     

    "Силен характер и неспирен труд. Това научих от тази великолепна книга. Независимо от обстоятелствата и статуквото трябва да отстояваш себе си и своите възгледи. Разбира се може да е трудно, дори да ти се струва невъзможно, но това е пътят към успех, към величието." - Антония Мирчева

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Йохан Кройф - гений и деспот

    Йохан Кройф - гений и деспот

    Йохан Кройф - гений и деспот

    Автор: Шериф Гемур
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 368
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане