Романи и повести

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Градче на име Коледа View larger

Градче на име Коледа

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789543896653

Автор: Холи Мартин
Година на издаване: 2021
Брой страници: 288
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Ера

15,99 лв.

  • „Смътно си представяше, че ако някога отново зърне Оукли Рей, ще бъде облечена в секси рокля до пода и ще изглежда ослепително. Срещата нямаше да предизвика сълзи, които да потекат по бузите й, и нямаше да е облечена като коледно джудже с червено-бял чорапогащник и огромни зелени обувки с остри върхове и камбанки по края.“

    Нийв има мечтаната работа – управител на бутиков хотел, който се намира на най-очарователния, покрит със сняг остров в Шотландия. Заедно със семейството си тя подготвя магическо коледно преживяване за гостите на хотела. Но топлината на празника не успява да стигне до сърцето й.

    Причината е, че е оставила Оукли Рей – мъжът на мечтите й, да си отиде. За негово добро. За да може той да приеме неустоимо професионално предложение и да сбъдне мечтите си.

    Сега Нийв има тайна, която се опитва да запази, а когато Оукли пристига на острова за Коледа, това става все по-трудно. Колкото и да го отрича, старата искра все още е там. Но може ли да си позволи отново да се влюби в него, след като той вероятно няма да остане?

    Холи Мартин е автор на романтични книги и печели множество литературни награди. Тя живее в малка бяла вила с изглед към морето и се е отдала изцяло на писането на любовни истории.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Градче на име Коледа

    Градче на име Коледа

    Автор: Холи Мартин
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 288
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане