Романи и повести

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Ужас (твърда корица) View larger

Ужас (твърда корица)

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв..


9786191523450

Автор: Дан Симънс
Година на издаване: 2021
Брой страници: 592
Корици: твърди
Размери: 15х22 см

More details

Изток - Запад

34,00 лв.

  • Тази страховита и мрачна сага се развива сред ледените простори на Арктика, където неописуем ужас дебне експедицията, предвождана от сър Джон Франклин. Исторически вярно е, че той и подчинените му смелчаци през 1845 г. търсят през Полярния кръг морски път, който да свързва Европа и Азия – легендарния Северозападен проход, но нито един от 128-те души не се завръща: до един изчезват безследно...

    Чудовищният талант на Дан Симънс, доказан с мащабни творби като „Хиперион”, „Олимп”, „Лешояди”, „Песента на Кали” и „Кухият човек”, създава неустоима комбинация от исторически наратив и жанров ужас сред безкрайните ледове на една от най-негостоприемните за човека области на планетата.

    През 2018 г. по книгата е създаден и едноименния сериал, който е високо оценен и се радва на голяма популярност сред феновете на жанра.


    Дан Симънс

    Дан Симънс (р. 1948) е американски автор на бестселъри, добил световна популярност с романите си от цикъла „Хиперион“. Той е написал близо 30 книги в жанровете научна фантастика, фентъзи, трилър и хорър, отличени с десетки престижни награди като „Хюго“, „Локус“, „Небюла“, „Уърлд фентъзи“, „Бритиш фентъзи“, „Бритиш сайънс фикшън“, „Артър Кларк“, „Брам Стокър“ и „Шърли Джаксън“.

    Един от най-известните му романи - „Ужас“ - е превърнат в успешен тв сериал, а Sony Pictures готвят екранизация и по „Лятото на страха“.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Ужас (твърда корица)

    Ужас (твърда корица)

    Автор: Дан Симънс
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 592
    Корици: твърди
    Размери: 15х22 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане