Романи и повести

Разгледани продукти

  • Бьорнстад
    Бьорнстад

    Бьорнстад Автор: Фредрик БакманГодина на издаване: 2017Брой страници: 464Корици: мекиРазмери: 14х21 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Бьорнстад View larger

Бьорнстад

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789542823353

Бьорнстад

Автор: Фредрик Бакман
Година на издаване: 2017
Брой страници: 464
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

СИЕЛА

16,90 лв.

  • Бьорнстад

     

    Хората казват, че Бьорнстад е умиращ град. Разположен дълбоко в гората, той бавно се смалява и притихва. Но там долу край езерото силни светлини огряват една ледена пързалка. И точно заради нея жителите на града вярват, че утре ще е по-добре от днес. Младежкият хокеен тим е на полуфинал – ако спечелят първенството, Бьорнстад отново ще получи шанс да се развива. Всички надежди и мечти сега лежат на раменете на шепа безстрашни тийнейджъри с пламък в очите.

    И точно това напрежение избива в акт на насилие, който разтърсва всички. Предопределената приказка за героите от малкото градче, които надскачат себе си и очакванията на цялата нация, не отвежда вън от гората.

    „Бьорнстад“ е голям роман за малко място с красиви мечти, както и за ужасните неща, които правим понякога, за да успеем. Той е сага за спорта и семейството и за това докъде сме готови да стигнем, за да предпазим децата си. И за смелостта, която е нужна, за да се изправиш срещу всичко, за което си мечтал – и да кажеш истината, независимо от последствията. Независимо от всичко.

     

    "Сигурен съм, че всеки, който вече е прочел книгата веднага е разбрал, че Бакман е избягал от своята комфортна зона. Не се е стремил да пише нещо, което се продава или нещо забавно с малко сериозен привкус. Писал е за истинския живот, за истинските, силните истории, които докосват сърцето. Не се е стремил да олекоти книгата, нито излишно да я натоварва. Най-доброто произведение на автора!" - Герасим Живков

     

    "Ако вече сте се срещали с автора трябва да знаете, че това е най-добрата му книга. Ако това е първият ви сблъсък с него ще останете зашеметени. Ще ви накара да разберете човешката природа, каквато в действителност е. В Бьорнстад той дава всичко от себе си, не се пести нито за миг. Книгата те хваща право за гърлото, довеждайки те до странното емоционално състояние, в което редуваш сълзите си с много смях." - Евгения Стаменова

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Бьорнстад

    Бьорнстад

    Бьорнстад

    Автор: Фредрик Бакман
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 464
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане