Най-четени заглавия

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Пълен интимен хороскоп View larger

Пълен интимен хороскоп

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789543985449

Автор: Азора Райс
Година на издаване: 2018
Брой страници: 344
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

13,90 лв.

  • Астрологията винаги е била интересна и любопитна наука. Малцина знаят, че тя е точна като математиката и увлекателна като художествения роман. Азора Райс го знае най-добре и в третото издание на своя интимен хороскоп (издаден вече на няколко езика) го доказва. Само от тази книга ще разберете, че трябва да сте брюнет със светли очи и да имате страхотно чувство за хумор, за да имате успех с жена Овен, или пък ако сте дама, която иска да впечатли представител на зодия Рак, трябва сте жена-хамелеон, която е вечна загадка за мъжа до себе си… Азора Райс доказва, че астрологията е забавна, истинска и помага много при вземането на решения. 
    В „Пълен интимен хороскоп” Азора Райс дава информация за интимния хороскоп на всяка зодия спрямо асцендента, спрямо Луната, Венера и Марс. Защото това са най-важните планети, предопределящи съдбата. Освен това, Азора Райс е разчела какво послание носи рождената дата на всеки от нас, личното число, първата буква на името ни и ги е свързала с интимния живот на всеки представител на една от 12-те зодии. Нужни са много поколения, опит и натрупана мъдрост, за да може астрологията да достигне до нас в този вид, в който я четем и разбираме. Тя е преди всичко полезна наука, защото ни помага да научим повече за себе си и за хората около нас, за своя и за противоположния пол, да видим света в различни светлини, за да се насладим на целия му блясък.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Пълен интимен хороскоп

    Пълен интимен хороскоп

    Автор: Азора Райс
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 344
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане