Най-четени заглавия

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Георги Найденов и Тексим- Имекстраком View larger

Георги Найденов и Тексим- Имекстраком

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789542824237

Автор: Петя Славова
Година на издаване: 2017
Брой страници: 396
Корици: меки
Размери: 16,5х23,5 см

More details

Ciela

18,00 лв.

  • "Георги Найденов и Тексим-Имекстраком" е книга от поредицата „Минало несвършено”, която представя задълбочено изследване за начина, по който се е правел бизнес в епохата на социализма.
    Създаден през есента на 2005 г. , Институтът за изследване на близкото минало идва да запълни една все по-осезаема липса в академичния и в обществения ни живот. Комунистическото ни минало е загърбено, но не е осмислено и преодоляно, не е изживяно като манталитет и продължава да се възпроизвежда под различни форми. На фона на общественото мълчание за комунизма и сблъсъците на различни частни памети, както и на различни стратегии за манипулирането им, се появяват поколения без историческа памет. Ще бъде жалко, ако преминат през историята, или по-точно историята премине през тях, без да разберат какво им се е случило. Институтът си поставя за цел насърчаването и подпомагането на изследванията в областта на съвременната българска история, както и методологическото обновяване и обогатяване на тези изследвания. Стремежът ни е да помогнем на младите хора в България и на всеки читател да получат адекватно познание за отминалия период. Поредицата "Минало несвършено" предлага резултатите от извършваните изследвания.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Георги Найденов и Тексим- Имекстраком

    Георги Найденов и Тексим- Имекстраком

    Автор: Петя Славова
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 396
    Корици: меки
    Размери: 16,5х23,5 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане