Най-четени заглавия

Разгледани продукти

  • Мемоари - Княз Юсупов
    Мемоари - Княз Юсупов

    Автор: княз Феликс ЮсуповГодина на издаване: 2017Брой страници: 416Корици: мекиРазмери: 13х20 см ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН!

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Мемоари - Княз Юсупов View larger

Мемоари - Княз Юсупов

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789547339316

Автор: княз Феликс Юсупов
Година на издаване: 2017
Брой страници: 416
Корици: меки
Размери: 13х20 см

ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН!

More details

Прозорец

19,00 лв.

  • Историята на най-скандалния руски княз, владетел на несметни богатства, убиец на Распутин и доживотен изгнаник. Един от най-богатите и колоритни руски аристократи, княз Феликс Юсупов, граф Сумароков-Елстон-младши (1887?–?1967), разказва за живота си артистично и непосредствено като човек, който стои над светските условности. Известен във висшето общество с физическата си красота, фриволните си нрави и безкрайните си любовни похождения с жени и мъже, младият Феликс често е бил в устата на дворцовата аристокрация. 
    Дори женитбата му с племенницата на императора само привидно укротява неудържимия му нрав. Свободният му дух го сближава със забележителни личности на неговото време, забърква го в невероятни ситуации, които той споделя с неподражаемо чувство за хумор. 
    Октомври 1917 г. е ножът, който разрязва на две живота на княза. Прокуден от революцията, Юсупов разказва безбройните си митарства в емиграция. Оригинален, артистичен и разкрепостен, той се впуска в множество начинания, пътува из Европа и до Щатите, дори успява да осъди филмовия колос „Метро Голдуин Майер“ за засягане на честта му във филм за Распутин.
    Семейство Юсупови, руснаци до мозъка на костите, никога не приемат френско гражданство и до сетния си дъх се надяват, че ще се върнат в родината. Нещо, което така и не се случва.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Мемоари - Княз Юсупов

    Мемоари - Княз Юсупов

    Автор: княз Феликс Юсупов
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 416
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН!

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане