Модерни оръжия

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Артилерия, бомби и ракети View larger

Артилерия, бомби и ракети

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789548999847

Артилерия, бомби и ракети

Автор: Мартин Дугърти
Брой страници: 48
Корици: меки
Размери: 28х21 см

More details

Atea Books

10,00 лв.

  • Артилерия, бомби и ракети

    С богатата си информация и нагледност поредицата „Модерни оръжия“ ще ви запознае със съвременните оръжейни системи – от атакуващи атомни подводници, през ракетна артилерия, до бомбардировачи с голям обхват на действие, хеликоптери за атака, бронирани бойни машини, автомати, снайпери и други леки стрелкови оръжия. Смъртоносно ефективни и поразяващи, днешните оръжия за водене на война са изключително прецизни и с особени характеристики, за да отговорят на потребностите на всяка една конкретна ситуация.

    - В книгата са представени лека, средна и тежка артилерия, бомби и ракети: самоходни оръдия, ракетни артилерийски системи, противовъздушна артилерия, противотанкови ракети, крилати ракети, балистични ракети, диспенсърни оръжия, атомни бомби и др. Читателят може от пръв поглед да види предимствата на едните оръжия спрямо другите.

    - Колоритни цветни диаграми сравняват данните за оръжията, като далекобойност, елевация, калибър, скорострелност, пътен пробег, ефективен обхват, тегло на бойната глава, субмуниции, заряд, радиус на действие и др.

    - Голяма част от оръжейните системи са използвани във военни конфликти, като войната в Залива, войната в Ирак, Афганистан и Близкия Изток.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Артилерия, бомби и ракети

    Артилерия, бомби и ракети

    Артилерия, бомби и ракети

    Автор: Мартин Дугърти
    Брой страници: 48
    Корици: меки
    Размери: 28х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    4 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане