Енциклопедия Британика

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Човешкото тяло - 4 том View larger

ЧОВЕШКОТО ТЯЛО - Илюстрована Научна Енциклопедия - том 4

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789548999274

Човешкото тяло - Илюстрована Научна Енциклопедия
том 4


Издател: Атеа
Година на издаване: 2010
Брой страници: 96
Корици: твърди
Размери: 28х21 см
Тегло: 655 грама

 

Продуктът не е наличен!

More details

 • Човешкото тяло - Илюстрована Научна Енциклопедия Tом 4

   

  Как да разберем какво представляваме? От какво сме съставени? Съзнаваме ли, че всички наши действия, включително и четенето на тази книга, са резултат от работата на една невероятно сложна машина?

  Въпреки, че често това остава незабелязано, групата от органи, която наричаме „човешко тяло“, действа заедно в една изключителна хармония. Мозъкът, сърцето, белите дробове, черният дроб, бъбреците, мускулите, костите, кожата и ендокринните жлези са организирани в отделни системи, всяка със свои специфични дейности и особености. Неразривно свързани една с друга, тези системи работят съвместно и в пълен синхрон за поддържането на живота. Така например няколко различни механизма се грижат едновременно за поддържането на постоянна телесна температура от 37 °C. И все пак, развитието на всяко едно човешко същество е започнало след сливането на две малки самостоятелни клетки. Въпреки миниатюрните си размери те са съдържали цялата генетична информация, необходима за създаването на един съвършен механизъм.

  Отворете страниците на тази необикновена книга, изпълнена с невероятно детайлни илюстрации, и научете повече за устройството и способностите на човешкото тяло.


  ИЛЮСТРОВАНА НАУЧНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ -


   - Една от най-успешните и уникални поредици в България на "ЕНЦИКЛОПЕДИЯ БРИТАНИКА" с невероятно цветни и детайлни илюстрации на български език.

   - Със своите общо над 18 000 удивителни илюстрации включващи фотографии от National Geographic, NASA, Corbis, ESA и др., описващи науката по един необикновен начин, поредицата ще бъде прекрасно и уникално допълнение към вашата библиотека. Препоръчва се за всички, които желаят да обогатят своите знания и интереси.


   - Изчерпателно отразяване на най-важните и актуални теми в науката.

  Поредицата Илюстрована Научна Енциклопедия е полезно четиво за цялото семейство, както и допълнително помагало в помощ на учениците, което ще им служи като доверен източник на знания, обхващащи широк диапазон от заложените в учебните планове теми.Поредицата покрива ключови научни области: биология, физика, астрономия, геология, устройство на човешкото тяло, медицина, флора и фауна, еволюция и генетика, както и разкрива най-новите изследвания в науката и дава изчерпателни отговори за всеки любознателен разум. С нейна помощ младите читатели ще добият солидни научни разбирания и знания.


   - Изчистена структура за лесно обучение и бързо възприемане.

  Всяка глава от книгите включва кратък информативен преглед на темата, след което въвежда четящите в детайлите с помощта на изчерпателни визуални диаграми. В края на всяка книга ще намерите и кратък речник, описващ най-често срещаните термини.


   - Едни от най-актуалните, стойностни и красиви енциклопедии издавани някога в България, под научната редакция на ст.н.с. I ст. д-р Златозар Боев от Националния природонаучен музейпри БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ и изцяло подконтрола на Британика.


  - Цялата поредица BRITANNICA ILLUSTRATED SCIENCE LIBRARY:

  1.обхваща общо 1728 страници в 18 тома

  2.Има спечелена награда „ИЗБОРЪТ НА УЧИТЕЛИТЕ” ( TEACHERS’ CHOICE SM) на LEARNING© MAGAZINE

  3. Финалист за награда GOLDEN LAMP


  Цена в АНГЛИЯ: £24.84 ; Цена в АМЕРИКА: $37.44 ;

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  ЧОВЕШКОТО ТЯЛО - Илюстрована Научна Енциклопедия - том 4

  ЧОВЕШКОТО ТЯЛО - Илюстрована Научна Енциклопедия - том 4

  Човешкото тяло - Илюстрована Научна Енциклопедия
  том 4


  Издател: Атеа
  Година на издаване: 2010
  Брой страници: 96
  Корици: твърди
  Размери: 28х21 см
  Тегло: 655 грама

   

  Продуктът не е наличен!

  Напишете вашето мнение за книгата

  4 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане