Трилъри и криминални

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Блясъкът на черната усмивка View larger

Блясъкът на черната усмивка

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789542836674

Автор: Касандра Коу
Година на издаване: 2021
Брой страници: 128
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

СИЕЛА

14,90 лв.

  • Eдно древно имение от епохата Хеян се извисява изоставено…

    Основите му лежат върху костите на отдавна погребана невеста, а в стените му са вградени останките на момичетата, принесени в жертва в нейна чест. Това е идеалното място за група приятели, които се събират именно там, за да отпразнуват сватба – търсещи адреналина и вълнението, които предизвикват подобни прокълнати постройки. Нощта, предвидена за гуляй, надпиване и палави игри, бързо обаче се превръща в кошмар, тъй като неподозирани тайни започват да изплуват на повърхността и дори най-крепките взаимоотношения между младежите са напът да се разпаднат. Същевременно, имението също таи зловещи тайни – в сенките дебне булката-призрак с черна усмивка и гладно сърце. В мръсотията и прахоляка на мрачните коридори тя се чувства самотна и милее за млада компания... а апетитът й ще я превърне в най-опасното създание, което можеш да срещнеш, когато слънцето залезе!

    Кратката, но ефектна новела „Блясъкът на черната усмивка“ елегантно интерпретира класическата история за обитаваните от духове къщи. Нещо повече – наред с ужаса и фантастичните ситуации, творбата на талантливата Касандра Коу е не само страховито литературно преживяване, но и опустошително изследване на скръбта, паразитния характер на взаимоотношенията и последиците от нашите действия. Хорърът умело съчетава стандартните жанрови прийоми с естетиката на японския фолклор, а великолепното оформление на художника Самюел Арая допълнително подсилва въздействието върху читателя…

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Блясъкът на черната усмивка

    Блясъкът на черната усмивка

    Автор: Касандра Коу
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 128
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане