Трилъри и криминални

Разгледани продукти

  • Остров Камино
    Остров Камино

    Остров Камино Автор: Джон ГришамГодина на издаване: 2017Брой страници: 326Корици: мекиРазмери: 14х21 см Продуктът не е наличен!

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Остров Камино View larger

Остров Камино

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789547694323

Остров Камино

Автор: Джон Гришам
Година на издаване: 2017
Брой страници: 326
Корици: меки
Размери: 14х21 см

Продуктът не е наличен!

More details

ОБСИДИАН

18,00 лв.

  • Остров Камино

     

    Всичко започва, когато трезорът на Пристънски университет е разбит, а петте най-ценни ракописа на Ф. Скот Фицджералд липсват. Те са застраховани, но обаждане за откуп така и не последва. ФБР се заема със случая от национално значение.

    Брус Кейбъл е собственик на успешна книжарница на райския остров Камино край Флорида. В луксозната му къща са отсядали почти всички известни американски писатели. Но богатството на Брус се дължи на търговията с редки издания. Почти никой не знае, че той си има вземане-даване с черния пазар, където се предлагат крадени ценни книги и ръкописи. 

    Мърсър Ман е авторка на един успешен роман, но от години не успява да завърши втория. Договорът й на хоноруван университетски преподавател не е подновен. И точно в този момент тя получава неустоимо предложение от тайнствена жена, работеща за още по-тайнствена компания. Срещу 100 хиляди долара младата писателка трябва да се върне за шест месеца в старата семейна вила на остров Камино, където е прекарала детството си. С идеалното прикритие, че търси усамотение, за да довърши романа си, тя трябва да проникне в кръга от литературни приятели на Брус и да научи тайните му. 

     

    "Първоначално бях потресена от бързото развитие на нещата, но когато успях да свикна със структурата на произведението успях да бъда пленена до краен предел. Историята е интригуваща и ме държа до самия край. Очаквах, че Гришам се е насочил към комерсиалната литература и търси именно такава публика, но с тази книга доказва, че нищо в стила му не се е променило. Напротив усъвършенствал е литературните си шедьоври." - Илияна

     

    "Настройвах алармата си с час по-рано за да мога да прочета тази книга. Това, което я прави толкова силна не е до толкова сюжета, колкото вмъкнатите герои в нея. Наистина много добре описани персонажи със своите положителни и отрицателни черти. Очаквам с нетърпение и следващите книги на Гришам на български език." - Теодор Койчев

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Остров Камино

    Остров Камино

    Остров Камино

    Автор: Джон Гришам
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 326
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Продуктът не е наличен!

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане