Тийн литература

Разгледани продукти

  • Двор от рози и бодли
    Двор от рози и бодли

    Двор от рози и бодли Автор: Сара Дж. МаасГодина на издаване: 2017Брой страници: 496Корици: твърдиРазмери: 15х22 см Продуктът не е наличен!

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Двор от рози и бодли View larger

Двор от рози и бодли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789542720935

Двор от рози и бодли

Автор: Сара Дж. Маас
Година на издаване: 2017
Брой страници: 496
Корици: твърди
Размери: 15х22 см

Продуктът не е наличен!

More details

Егмонт България

24,90 лв.

  • Двор от рози и бодли

     

    Любимката на тийнейджърите Сара Дж. Маас се завръща на световната сцена с нова поредица. "Двор от рози и бодли" е първата книга от магическия свят, който авторката изгражда. Безграничен и увлекателен, ще ви потопи в дълбините на романа.

    Когато деветнайсетгодишната Фейрa убива вълк в гората, се появява звяр, който изисква възмездие. Тя е отвлечена в магическа земя, за която е чувала единствено от легендите. Фейрa открива, че нейният похитител не е животно, а Тамлин – един от безсмъртните и смъртоносни елфи, някога управлявали света.

    Докато обитава имението му, чувствата й към Тамлин се трансформират от ледена враждебност в изгаряща страст, която изпепелява всички лъжи и предупреждения, които е чувала за прекрасният и опасен свят на елфите. Но над тези земи се надига древна и зловеща сянка и Фейрa трябва да намери начин да я спре за да спаси целия елфически народ.

     

    "След "Стъкления трон" бях впечатлена, но след Двор-а вече съм обсебена. Обожавам елфи и магия, а съчетани с невъзможната любов, са неустоими. Определено забелязвам страхотно подобрение в стила на авторката. Надявам се по-скоро да излязат и останалите книги от поредицата." - Милена Димитрова

     

    "Един модерен и фантастичен преразказ на Красавицата и звяра през погледа на авторката. В началото не се впечатлих, защото не виждах нищо ново, най-добрата и прекрасната госпожица на този свят не е оценена от никой. Имаше моменти, в които исках да оставя книгата на страна, но добре, че не го сторих. Мудното начало беше с цел единствено да изгради този невероятен свят, изпълнен с всевъзможни създания и сили. Първоначалната страст, която обгръща героите в началото на книгата, в последствие еволюира в истинска и чиста любов. Страхотна!" - Игнат Огнянов

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Двор от рози и бодли

    Двор от рози и бодли

    Двор от рози и бодли

    Автор: Сара Дж. Маас
    Година на издаване: 2017
    Брой страници: 496
    Корици: твърди
    Размери: 15х22 см

    Продуктът не е наличен!

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане